Om PaaBarsel

Som nybagte forældre er der ikke noget vigtigere end det barn, man lige har sat til verden. Og den verden, som man pludselig har sammen som familie, er fyldt med rigtig mange ting. Fra barnet bliver født til det fylder 18 år og forhåbentlig snart flytter hjemmefra, er der så mange ting at holde styr på. Prøver man at få et overblik over det hele på én gang, virker forældreopgaven nærmest uoverkommelig. Derfor er det en god ting, at de færreste kommende forældre tænker ret meget længere end et år frem.

I magasinet paabarsel.dk kan du læse om det hele

En vordende mor går tidligt i gang med at søge viden om barnet i hendes mave. At være gravid er på den måde som et studie. Man skal lære helt enormt meget om graviditeten, fødslen og ikke mindst hvordan man opdraget et barn fra de er spædbørn, til de er voksne. Man kan skrive tykke leksikoner om børn og alt, der er at vide om dem uden at nå omkring det hele.

Hos PaaBarsel.dk kan du læse lidt af det hele. Vi har ikke noget fast tema for vores artikler, men vi vil skrive om de ting, der giver mening lige nu. Overordnet arbejder vi med kategorierne: Mor, barn, baby, familie og gravid.

Kategorien Mor

Her finder du artikler om alt, der vedrører mor – altså mor, når mor ikke bare er mor for et eller flere børn, men når mor er sig selv. Det er ikke mange timer, man får til sig selv, når man først er blevet mor. Derfor er det ekstra vigtigt, at mor laver det, hun har brug for for at føle sig som et helt menneske.

Kategorien Barn

I alle familier sker der et skifte, hvor baby pludselig er for stor til at være en baby og i stedet er et barn. En dag bliver børnene tilmed voksne, men der er lang tid til! For baby er det ofte omkring den tid, hvor det første skridt bliver taget, man starter i vuggestuen/ dagpleje eller bliver storebror- eller søster. Kategorien ”barn” handler derfor om de lidt større børn, der i hvert fald ikke er babyer længere.

Kategorien Baby

Det er den lille ny, det hele handler om, når mor er på barsel. Derfor er der også en kategori til baby på PaaBarsel.dk, og her kommer artikler om alt vedrørende baby. Hvad må baby spise? Hvor mange timer skal baby sove? Hvordan kommer man videre fra brystbetændelse? Og mange andre spørgsmål besvares her.

Kategorien Familie

Når far, mor og børn er sammen, er der dømt familietid. At være familie handler om mange ting – både om børn, der leger sammen, og voksne, der skal være forældre sammen. Derfor handler artiklerne i kategorien familie om alle de ting, der sker i en familie – både når børnene er helt små, og når de er lidt større.

Kategorien Gravid

Før man bliver forældre er der cirka 9 måneders graviditet fordelt på 40 uger. De 40 uger fungerer som den lange optakt til forældrelivet, som intet alligevel kan forberede nogen på. Mens man er gravid fylder graviditeten ofte rigtig meget hos det vordende par, for selvom man ikke behøver at snakke om det hele tiden, ligger det hele tiden i underbevidstheden, at ”lige om snart bliver vi forældre”. Den sidste kategori på PaaBarsel.dk handler derfor, selvfølgelig, om graviditeten, og her vil der blive skrevet om alt muligt, der har med at graviditet at gøre.

Følg med og stil os dit spørgsmål

Du finder også PaaBarsel.dk på Facebook, hvor vi deler vores nyeste artikler. Her er der selvfølgelig mulighed for at kommentere og dele. Vi tager også gerne imod spørgsmål eller input til nye emner, som vi bør tage op i magasinet.

Tak for at du læser med.

OBS:

Vi gør opmærksom på, at der på Paabarsel.dk kan forekomme sponseret indhold.

Hvem står bag Paabarsel.dk?

Det gør digitalbureauet Reboot Media