Gravid

Forebyg allergi hos dit barn med disse gode tips

Er du gravid, og lider af allergi, er der visse ting, du kan gøre for at undgå at give allergien videre til dit barn. Læs mere her.

Læs mere

Guide: Kosttilskud til dig før, under og efter din graviditet

Er du gravid, skal du sørge for at få de rigtige vitaminer. Læs vores guide til vitaminer både før, under og efter graviditeten.

Læs mere
kvinde med ammeindlæg

Derfor skal du bruge ammeindlæg

Er du gravid, eller har du født og lige er gået i gang med amningen? Så bør du overveje at investere i ammeindlæg. Se her, hvorfor.

Læs mere

Disse kosttilskud kan du med fordel supplere med i din graviditet

Der findes mange kosttilskud til gravide. Hvis du vil passe på dig selv og din baby, kan du med fordel indtage disse kosttilskud.

Læs mere

Sådan plejer du dit hår under og efter graviditeten

Når du er gravid, er din krop fyldt med en masse hormoner som påvirker kroppen, men faktisk også håret. Læs her, hvordan du passer på det.

Læs mere
Gravide søges til psykologisk forskningsprojekt

Gravide søges til psykologisk forskningsprojekt

    Årsagen til fødselsdepression er meget kompleks, men kvinder, der tidligere har oplevet depression, kan være i øget risiko …

Læs mere

Gravid? Så skal du passe på ekstra godt på tænderne

Når du er gravid, kan hormonerne i kroppen ændre på mange ting. En af tingene er dine tænder, som du derfor skal passe ekstra godt på.

Læs mere
Negativ-graviditetstest

Svært ved at blive gravid? Hypnoterapi kan afhjælpe stress forbundet med graviditet

Mange kvinder oplever stress i forbindelse med ønsket om at blive gravid. Heldigvis er der hjælp at hente med hypnoterapi. Læs mere her.

Læs mere
gravid-faar-maalt-blodtryk

Dette skal du vide om forhøjet blodtryk som gravid

Nogle kvinder oplever at få forhøjet blodtryk i forbindelse med deres graviditet. Få mere viden om forhøjet blodtryk hos gravide her.

Læs mere
uoensket-kemi-i-produkter

Sådan undgår du uønsket kemi som gravid

Som gravid kan det være en god idé at undgå skadelig kemi. Få 6 gode tips til, hvordan du undgår skadelige stoffer i hverdagen her.

Læs mere