Familie

Grillkylling med groentsager

Børnevenligt tilbehør til grillkylling – opskrifter og tips

Når det kommer til familiemåltider, er grillkylling en favorit hos mange. Det er ikke kun lækkert og alsidigt, men også …

Læs mere
10 Nemme måder at slippe for aftensmaden på for den travle familie

10 Nemme måder at slippe for aftensmaden på for den travle familie

Opdag 10 nemme aftensmadsløsninger for den travle familie – fra grillet kylling til DIY pizzaaften. Spar tid og nyd kvalitetsmåltider uden besvær.

Læs mere
spar på vandet

Sådan kan du og familien spare på vandet

Vil du og resten af familien gerne spare der, hvor I kan, skal du læse med her. Vi giver dig gode tips til at spre på vandet i hjemmet.

Læs mere
reparation af vandhane

Hold dine VVS-installationer ved lige og spar penge

Det er vigtigt at vedligeholde dine VVS-installationer. Det kan nemlig spare dig for mange penge. Se her, hvordan du gør her.

Læs mere
mindre hus til større hus

Trænger boligen til en opgradering? Fordele ved at leje og eje

Leder din familie efter at opgradere jeres bolig? Men er i tvivl om det skal være lejlighed eller hus? Se alle fordelene her.

Læs mere

Det skal du undersøge ved boligkøb

Skal I købe bolig? Så er det en god idé at lægge mærke til disse ting, så I ikke risikerer at gøre en dårlig investering. Læs mere her.

Læs mere

Vil du have et børnevenligt badeværelse? Her er 4 gode tips

Et badeværelse må gerne være lækkert, men også børnevenligt, hvis du har børn. Vil du have et børnevenligt badeværelse, så læs vores tips her.

Læs mere

Sandheden om solfaktor – hvilken faktor skal du vælge?

Det kan være svært at gennemskue, hvilken solfaktor du skal bruge. Det afhænger nemlig både af hudtype, aktivitet og lokation. Læs mere her.

Læs mere
Familie-foran-hus

4 gode råd til en ny bolig når familien udvides

Når to bliver til flere, kan der være god grund til at overveje en ny bolig. Få gode råd til, hvilke boligovervejelser I skal gøre jer, her.

Læs mere
familie-skal-saelge-bolig

Gør huset nemmere at sælge med små og større forbedringer

Både små og større forbedringer på huset, kan gøre boligen nemmere at sælge. Læs, hvilke forbedringer du skal overveje inden et hussalg her.

Læs mere