Hushjælp giver dig mere tid i hverdagen

Artiklen indeholder reklamelinks

Børnefamilier har travlt. Hverdagen kører i samme trummerum, børnene skal bringes, arbejdet skal passes, lektierne og aftensmaden skal laves, inden børnene skal puttes, og man selv falder om på sofaen – selvfølgelig efter at man har ordnet alt vasketøjet og støvsuget i hele huset.

Det kan være frustrerende at se, hvordan hver aften går med praktiske opgaver, og weekenderne går med arbejde i haven, når det man egentlig helst til er at slappe af og nyde hverdagen og fritiden med sine børn.

Mange vælger hjælp i huset fra på grund af økonomien, men faktisk er det ikke så dyrt, som man måske går og tror. Det handler bare om at sætte ind der, hvor din families behov er. Hvis det er den ugentlige rengøring, der er lagt for had, bør det være det, man får hjælp til.

Rengøringsdame

Hushjælp under barsel rengøringsdame

En rengøringsdame- eller mand er et godt eksempel på en form for hushjælp, der virkelig kan give mere tid og ikke mindst overskud i børnefamiliers ellers travle hverdag.

Rengøringshjælpen kan desuden tilpasses. Nogle får kun gjort rent, mens andre også får hjælp til oprydning og vasketøj. Spørg i dit netværk om nogle kender en god og pålidelig rengøringsdame, der kan hjælpe din familie.

Når du vælger rengøringsdame, er det vigtigt, at det er en du stoler på, og tør overlade dit hjem til. Mange rengøringsdamer ordner rengøringen, mens dig og din familie ikke er hjemme. Forestil dig at kom hjem til et helt rengjort hus efter en lang dag – det må da være lykken. Og du får mere tid og overskud til familien – også i hverdagen.

Havemand

Det er ikke alle, der hader rengøringen lige meget. Nogle nyder faktisk at gøre rent, og formår at koble af og slappe af, mens huset får en ordentlig omgang. Hvis du er en af dem, kan det måske være, at det er på andre punkter, du gerne vil have lidt hjælp i hverdagen.

Der findes masser af havemænd, der tilbyder privat havehjælp. På den måde er du fri for at tænke på hækklipning, græsslåning og ukrudt i weekenderne, hvor I måske normalt ville sætte tid af til at være praktiske i haven.

En havemand er måske mest attraktiv i sommerhalvåret, hvilket også begrænser den økonomi, der er i det. Og ofte er private havemænd faktisk billigere end man tror, men det kommer selvfølgelig an på dit ambitionsniveau, din haves størrelse og om du stadig vil gøre noget selv.

Handyman

Hushjælp under barsel handyman

Det kan virke stressende og frustrerende for mange, at husets småskavanker aldrig rigtig bliver fikset. Måske er det fordi, at tiden ikke er til det, eller blot fordi, at det ikke er småreparationer i hjemmet, der bliver prioriteret i hverdagen.

Med en privat handyman kan du få udbedret løse skuffer, stoppede afløb eller få fikset en dør, der binder. Man bruger alt for meget energi på at tænke over alle de skavanker, man ikke når at få udbedret i hverdagen.

En handyman kan tilkaldes, når du har brug for det, så du ikke skal tænke på småreparationer, når du endelig har fri, og familien har tid til at være sociale og have kvalitetstid sammen.