Den store barnedåb – Få gode råd til invitationerne

Artiklen indeholder reklamelinks

Har I født en lille en, skal I måske arrangere barnedåb. Invitér familie og venner til denne særlige dag med personlige invitationer lavet med digitaltryk.

2 personer er blevet til 3, og familien er blevet udvidet med en lille guldklump, der nu har fundet plads i familien. Har I lige fået en lille pige eller dreng, er det måske tid til, at den lille skal døbes.

Når hele familien og alle vennerne samles om at fejre dåben af den lille ny, er der en masse ting, der skal overvejes og arrangeres, og en barnedåb kræver derfor også en hel del planlægning.

Udover barnets navn, kirken, faddere, dåbskjole og mad og drikke til gæsterne, er noget af det vigtigste, du skal huske når du planlægger den lilles barnedåb, invitationerne. Ingen fest uden gæster, og derfor skal I også huske at lave invitationer, få dem printet og sendt ud til alle de gæster, som I ønsker skal deltage i kirken og til festen.

De fleste kan godt lave en flot invitation på computeren derhjemme, men det er de færreste, der har udstyret til at printe dem, hvis de skal trykkes på et flot kvalitetspapir. Når I skal have printet de mange personlige invitationer, kan det derfor være en god idé at få invitationerne trykt hos en virksomhed, der laver digitaltryk. Digitaltryk giver dig nemlig mulighed for at få helt unikke og flotte invitationer, og så er det en billigere og mere effektiv løsning, når der er tale om invitationer, der skal trykkes i mindre partier, og som hurtigt skal afsted til de inviterede gæster.

barnedaabsinvitation

Lav en personlig invitation

Invitationen er det første indtryk, som gæsterne for af barnedåben. Den er et vidnesbyrd om, hvad der skal ske, og mange af gæsterne vil sandsynligvis gemme denne invitation eller hænge den op på deres køleskab. Det kan derfor være en idé at lave en flot indbydelse. Mange forældre vil desuden også gerne gøre noget ud af barnedåben, der er en helt særlig fest for den nytilkomne, og det starter allerede ved invitationerne.

Der findes utallige måder, hvorved I kan vælge at lave invitationerne. I kan vælge at lave hvide, lidt upersonlige invitationer, men I kan også vælge at gøre dem lidt mere personlige med et billede af den lille ny sammen med jeres eget design.

I kan eksempelvis også vælge at lave invitationerne, så de matcher barnedåbsbordkortene og det efterfølgende takkekort. Det vil skabe en stilren genkendelighed, som dine gæster helt sikkert vil elske.

Når I laver jeres egne invitationer med et flot design og et billede af jeres lille guldklump er I samtidig med til at gøre jeres barns dåb til en helt speciel og unik dag – og så er det også lidt mere spændende senere i livet at finde en speciallavet og personlig barnedåbsinvitation frem fra gemmerne.

Tryk og send

Efter I har designet og lavet den unikke barnedåbsinvitation, skal I selvfølgelig inkludere den obligatoriske tekst om tid og sted for barnedåben, her skal I både inkludere tidspunktet og adressen for barnedåben i kirken, og hvor den efterfølgende fest skal holdes. Derefter skal de flotte invitationer trykkes, og her kan I få en virksomhed, der laver digitaltryk til at trykke jeres invitationer præcis som I ønsker og til en billig pris.

Til sidst er der kun tilbage at sende de fine invitationer afsted, og så kan I glæde jer over, at I allerede nu har gjort jeres barns barnedåb lidt mere speciel.