Rynker ved graviditet

Mælkesyre kan hjælpe på de første fine linjer i ansigtet

Artiklen indeholder reklamelinks

Graviditet og børn er fantastiske oplevelser, der giver ubeskriveligt meget, men det kan også være hårdt. For mange falder graviditeten og børnenes første år også nogenlunde sammen med den tid, hvor huden i ansigtet kan begynde at få fine linjer, og det er ikke alle, der er lige glade for det.

Særligt kvinder har en tendens til at bekymre sig om rynker og linjer i huden, og det kræver altså noget af kroppen at producere og opfostre et lille liv. Her kan man som nybagt mor godt støde ind i en jungle af forskellige produkter, som alle lover guld og grønne skove.

Udvalget af produkter overgås næsten kun af udvalget af aktive ingredienser, hvilket kun gør det endnu mere forvirrende. Der findes utroligt mange ingredienser, som skulle have den ene og den anden effekt, og det kan være svært at finde ud af.

Noget af det nyeste specifikt inden for produkter til de første fine linjer er mælkesyre, som skulle kunne hjælpe mod disse fine linjer.

Fra danske Beauté Pacifique

Et af de mærker, som befinder sig i skønheds- og hudplejeområdet, og som har kastet sig over mælkesyre er danske Beauté Pacifique. Deres version af creme med mælkesyre har de valgt at kalde Créme Lactique AHA.

Beauté Pacifique angiver, at pH-værdien I cremen er på 4,5, hvilket er i den sure ende af skalaen, men det passer fint med, at det er en AHA-creme, samt at der er mælkesyre i fokus i cremen.

Ingredienserne betyder, at cremen er med til at exfoliere huden, samtidig med den tilfører huden fugt og altså kan være med til at reducere de første fine linjer i ansigtet. Beauté Pacifique skriver selv, at den bør bruges vekslende med andre cremer.

En anvendelsesmetode er at bruge krukken op og så skifte til en anden creme. Det kan være på grund af den relativt lave pH-værdi i cremen, at anbefalingen er endt sådan, så huden ikke bliver udsat for alt for meget over en længere periode.

Dansk er som regel et godt pejlemærke

Danske produkter

Hvis man ikke ved, hvad man skal gå efter, når man skal købe sig en creme eller lignende, er det nogle gange en god ide at gå efter produkter fra danske virksomheder. Generelt er man relativt sikker, hvis man køber gennem officielle og etablerede kanaler, men danske virksomheder er som regel en sikker vej at gå.

Grunden til det er, at vi i Danmark har en række foranstaltninger, som skal passe på os forbrugere. Vores lovgivning er indrettet i overvejende grad, så den beskytter forbrugerne. Blandt andet har vi relativt strenge regler for de produkter, som skal i tæt kontakt med os.

Det betyder, at hvis en virksomhed begynder med at skulle sælge til det danske marked, ligesom Beauté Pacifique skulle det, er udgangspunktet noget, som skal gennemtestes og klare strenge kontroller.

Udenlandske produkter skal selvfølgelig testes efter danske standarder, inden de må sælges, og derfor er de officielle kanaler gode. Danske virksomheder har måske bare et forspring, og danskerne er også meget kræsne på nogle punkter, så virksomhederne skal oppe sig for at slå igennem – derfor er dansk som regel en god ting, når det kommer til eksempelvis hudpleje.