3 idéer til den perfekte gave til far

Artiklen indeholder reklamelinks

find den rette gave til faderen herSelvom nogle mener, at en nyfødt baby er gave nok i sig selv, kan det være hyggeligt at give hinanden en gave, når baby er født. Gaven skal ikke ses som en belønning men nærmere en fejring af, at man har bragt et liv til verden sammen. Der findes mange forskellige bud på gode gaver til mor, men det er ofte lidt sværere at finde på noget godt til far, som han virkelig bliver glad for. Derfor får du i denne artikel nogle bud på, hvilke typer af gaver, der især bringer glæde hos den nybagte far.

Golfmedlemsskab og DGU-kort

et goldkort er vejen til hjertet

Det lyder måske lidt kedeligt og ikke særligt romantisk. Et golfmedlemsskab og et DGU-kort er også i den lidt dyre ende at gaver, men det kan virkelig være til gavn for den nybagte far. Med et golfmedlemsskab kan manden få den tid væk fra familien, som der kan være behov for. På den måde kan han sprudle af overskud lige så snart, han igen er sammen med både dig og Jeres barn.

Et golfmedlemsskab giver din mand mulighed for at bruge et par timer om ugen på at være sammen med sine kammerater, få motion og en masse frisk luft. Golf er tidskrævende men også fleksibelt – så selvom det kræver nogle timer hver gang, han skal afsted, har i mulighed for at planlægge det, så det passer ind i hverdagen. Det behøver derfor ikke være hver eneste uge, han skal afsted, men blot når det passer ind.

En tur på golfbanen kan sagtens virke som selvforkælelse og terapi for din mand, og det vil gøre ham glad, at du tænker på hans behov.

Den gravide mave bliver foreviget

En nybagt far er fyldt op med lykke og kærlighed til både dig og Jeres lille fælles barn. En god gave kan derfor også være et billede af dig med din gravide mave, som han kan have til at stå på skrivebordet. Det vil minde ham om en god tid, hvor du var gravid og om det lille menneske, der er kommet ud af det. Det vil altså give ham stolthed og glæde, hver gang han kigger på det.

Der findes mange fotografer, der kan forevige din smukke gravide mave. Fotograferne hjælper gerne med inspiration, hvis du mangler det. Hvis du har en helt speciel idé eller stil, du gerne vil fremhæve i billederne, kan de også hjælpe med det.

Det er et stort øjeblik i Jeres liv, når baby kommer til verden. Tiden op til er, for mange par, fløjet afsted, og det kan derfor være dejligt at have nogle billeder, der minder en om den spændende og forventningsfulde tid, man sammen var igennem op til fødslen.

En personlig gave

find den personlige gave her

Mænd bliver ofte også glade for noget personligt, som du har været kreativ omkring.

Vælg en unik ting og få indgraveret en tekst eller en dato, der betyder noget for Jer.

Det kan være den dag baby kom til verden, da I opdagede graviditeten eller Jeres årsdag eller bryllupsdag.

Derudover kan ord som ”far”, barnets navn eller dit navn også være sødt og personligt og gøre din mand glad.

Der er mange bud på, hvad der kan indgraveres i:

  • Fyldepen
  • Body til baby
  • Manchetknapper
  • Nøglering
  • Armbånd
  • Dog tags
  • Lommelærke

Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken lille ting det kan være. Hvis du vælger en ting, din mand særligt kan lide og en dato eller nogle ord, I har sammen, vil gaven virke mere personlig.

Det kommer altså meget an på, hvad formålet med gaven skal være. Det vigtigste er dog tanken bag, og at du har gjort noget for at gøre ham glad. Det er også helt normalt ikke at udveksle gaver, da den nyfødte baby jo i sig selv er en kæmpe gave til både mor og far.
Overraskelser er dog altid dejligt – lige meget om det er et DGU-kort, et billede af dig eller en fyldepen med barnets navn indgraveret.