baby og babyprodukter

4 skånsomme produkter til din baby

Det kan være en jungle at finde frem til gode babyprodukter. Her får du vores bud på 4 skånsomme produkter, du kan bruge til din baby.

Er du lige blevet forælder, kan det være en jungle at finde rundt i den store verden af babyprodukter. Ligeså vel som der findes mange forskellige mærker og produkter til kvinder, lige så vel findes der enormt mange produkter til din baby.

Selvom din baby kommer med den velkendte og bløde babyhud, skal der indimellem nogle produkter til for at holde huden blød og beskytte den. Hvis du er i tvivl om, hvilke skånsomme produkter, du kan bruge til din baby, er du kommet til det helt rette sted. Vi har samlet en række produkter som alle er milde og skånsomme, og som ofte har mere end et formål. Læs med nedenfor og bliv klogere.

Plejende rensecreme

Mange babyer har tendens til at få røde numser, eller blive irriteret der, hvor bleen sidder, da det er et indelukket og fugtigt miljø. I stedet for at vaske hver gang, du skifter ble, kan du med fordel rense din babys numse med en plejende rensecreme, som eks. den oliebaserede creme fra Olivy. Det franske mærke har lavet en fantastisk plejende creme, der renser og plejer babys numse og forebygger rød numse, der kan gøre ondt. Cremen består af olivenolie og en speciel kalkopløsning, der er ideel til bleskift.

Babysalve til kroppen

Døjer dit lille pus med tør eller irriteret hud, skal du være opmærksom på at pleje denne rigtigt. Det kan du bl.a. gøre med en særlig babysalve, som er beregnet og udviklet til at pleje den sarte babyhud. Salven kan du bruge over hele din babys krop, uanset hvor du end måtte støde på rød eller irriteret hud. Prøv eks. Olivias tryllesalve som er en salve, der fungerer for både baby og dig selv. Du kan bruge den til tørre læber, røde kinder eller tør hud over hele kroppen.

Babyolie til både dig og baby

En dejlig, og parfumefri babyolie er lækkert i badet, og det vil baby formentlig også synes. Olien fra Ecooking er let og lækker og kan blive brugt til mange forskellige formål, herunder både til dig selv og til baby. Brug den mod arp, som bodylotion eller prøv at komme den i badevandet. Det er med til at give kroppen fugt til dig og baby. Pas på med ikke at bruge for meget olie, da det ellers hurtigt kan blive en smule fedtet på kroppen.

Talkum

Talkum kan du bruge til din baby i små folder i huden, da det er med til at absorbere fugt i huden. Du kan med fordel derfor anvende den, når det er meget varmt for baby om sommeren. Desuden har talkum ofte en kølende effekt.

Undgå rød hud med skånsomme produkter til din baby

baby med bleudslætUanset om du selv har fundet frem til nogle favoritter eller ovenstående produkter har vakt din interesse, så kan du købe dem alle på et apotek online. Det vigtigste du skal sørge for, når du køber babyprodukter der er i kontakt med babys hud er, at de er uden parfume, farvestoffer eller andre tilsætningsstoffer. Du kan se efter allergi eller svanemærket, så er du sikker på, at produkterne er så skånsomme som muligt.