Baby får mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterier booster dit barns immunforsvar

Artiklen indeholder reklamelinks

De fleste nybagte forældre ved, at spædbørn ikke altid selv kan producere de mælkesyrebakterier, der skal til for at have balance i tarmfloraen og have en sund krop. Derfor giver rigtig mange nybagte forældre deres børn et ekstra tilskud af mælkesyrebakterier. Det kan nemlig hjælpe mod mavekneb og gråd.

Det er dog ikke kun, når barnet er spædt, at mælkesyrebakterier kan have en virkning. Også børn fra tre års alderen og op efter kan have godt at mælkesyrebakterier. Det kan nemlig blandt andet være med til at booste børnenes immunforsvar, så deres krop har et stærkere forsvar mod bakterier og virus.

Mælkesyrebakterier kan desuden forebygge leddegigt, sklerose og sukkersyge hos børn, og er derfor en vigtig del at børnenes sundhed og balance i kroppen.

Derfor skal dit barn have mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterier i mælkenEn god fordøjelse og et godt immunforsvar er afgørende for børns sundhed. For at have netop de ting, er det vigtigt, at barnet får tilført de gavnlige mælkesyrebakterier. På den måde forebygger man nemlig en lang række forskellige alvorlige sygdomme, som dækker over alt lige fra sukkersyge til tarmsygdomme.

En kæmpe stor del af børns immunforsvar stammer fra tarmsystemet, og det er derfor vigtigt, at bakterierne i tarmsystemet er gavnlige. Det er ikke en selvfølge, at bakterierne i børnenes tarmsystem er gavnlige, og i mange tilfælde kræver det, at man tilføre nogle gennem kosttilskud og vitaminpiller.

Mælkesyrebakterierne skal nemlig tilføres i rigtig mange tilfælde, og kan derfor sammenlignes lidt med de vitaminer og mineraler som vi ofte giver vores børn. Når de rigtige mælkesyrebakterier er til stede i den rette mængde, har man skabt grundlaget for et godt immunforsvar, som skal holde sygdom som hoste, feber og influenza væk.

Børn har brug for et stærkt immunforsvar og et tarmsystem, der er i balance. Det er netop derfor, at det er en stor fordel at give sine børn et tilskud af mælkesyrebakterier.

Få mælkesyrebakterier gennem Duolac

Mælkesyrebakterier fås både som dråber, tyggetabletter og kapsler. Det er naturligvis forskelligt hvilken form for tilskud, der passer bedst til det enkelte barn. Tyggetabletterne har dog den fordel, at de ofte har forskellige smag som for eksempel jordbær- eller vaniljesmag, hvilket kan gøre det nemmere for børnene at indtage.

Duolac er eksperter i mælkesyrebakterier, og laver kosttilskud til både børn og voksne. Deres variant til børn indeholder over to milliarder mælkesyrebakterier fordelt på fire forskellige mælkesyrebakteriestammer. Tyggetabletterne fra Duolac er velsmagende, og giver det rette daglige tilskud af mælkesyrebakterier til børn over tre år.

Produktet fra Duolac er desuden laktose- og glutenfri, og indeholder heller ikke animalsk gelatine. Man kan med fordel spørge sin læge eller sundhedsplejerske til råds inden man giver sit barn mælkesyrebakterier. På den måde er man sikker på, at man overskrider den anbefalede dosis.

Man vil ofte bruge dråber til børn under 2 år fremfor de omtalte tyggetabletter. Dråberne fås blandt andet som produktet Lactocare baby, som indeholder både mælkesyrebakterier og D-vitamin. Produktet der skal bruges som tilskud af mælkesyrebakterier afhænger altså ofte af barnets alder. Det er derfor vigtigt, at man modtager vejledning, inden man giver sit barn mælkesyrebakterier. På den måde er man sikker på, at tilskuddet får den ønskede effekt for barnet.