Mor, forkæl dig selv med en shoppingtur

Artiklen indeholder reklamelinks

Som nybagt forælder er det nemt at glemme sig selv og andre, fordi ens verdensbillede ikke længere er hverken geo- eller heliocentrisk. I stedet centrerer alt sig om det lille, ny vidunder. Men ingen forældre bliver bedre af at være totalt udmattede og understimulerede – det er derfor vigtigt at komme ud af boblen en gang i mellem og være sig selv, frem for nogens mor eller partner. Det simple råd skal lyde: Forkæl dig selv!

Nemt at tage på shoppetur i Aarhus

her her skoenne aarhusHvis man er bosiddende i Jylland, er der ikke noget nemmere at tage på shoppetur i Aarhus – såfremt man ikke har så langt til toget eller bor ude ved vestkysten. Med toget kan man sidde behageligt sammen med den lille i en familiekupé, hvor ingen kigger ondt, fordi baby græder.

Fordelen ved netop Aarhus er, at man kan tage toget direkte til Bruuns Galleri, Danmarks mest velbesøgte shoppingcenter. Aarhus Hovedbanegård er nemlig direkte forbundet med storcenteret, der indeholder alle de butikker, som hjertet måtte begære.

Kommer man fra en hvilken som helst anden by i landet, er det altså nemt at finde sig til rette i Aarhus, fordi man skal tænke på så lidt. I modsætning til at gå en tur på Strøget, har et indkøbscenter nemlig den fordel, at der er tag over hovedet og gode toiletfaciliteter – hvilket er essentielt, når man har en lille baby med.

Selvom det er godt at komme udenfor og få frisk luft, er det altså i orden nogle gange at prioritere sin komfort. Og skal man have en chance for at få noget ud af dagen, er komforten rigtig vigtig. Når man er under tag, risikerer man ikke, at det pludselig begynder at regne, og man skal styrte afsted med baby – og der er en god temperatur hele året rundt, ligesom man er fri for træk og direkte sol. Alt sammen godt for baby – og nemt for mor, for alle de gode butikker er lige i nærheden.

Butikker i Bruuns Galleri

her finder du de gode butikkerBruuns Galleri er opkaldt efter politikeren og forretningsmanden, Mads Pagh Bruun – bedre kendt som M. P. Bruun. Centeret er desuden ikke det eneste i Aarhus Centrum, der er opkaldt efter M. P. Bruun. Vejen, som ligger lige uden for galleriet, hedder eksempelvis M. P. Bruuns Gade, og apoteket i Bruuns Galleri, der hedder Bruuns Apotek, er ligeledes opkaldt efter ham.

I Bruuns Galleri finder man dog ikke kun et apotek, men også en række gode butikker – både til mor og barn. H&M er en klassisk tøjforretning, som stadig hitter. H&M i Bruuns Galleri er et besøg værd, da den er noget større end den gennemsnitlige H&M, og derfor har et solidt udvalg, som både mor og barn kan få glæde af. Til både større og mindre børn samt babyer findes også NameIt, der ligesom H&M ligger i en overskuelig prisklasse. Vil man have noget lidt andet end H&M og NameIt er børnetøjsbutikken Look At Me et godt valg.

Til mor findes der et hav af tøjbutikker samt skoforretninger, smykkeforretninger og skønhedsbutikker. I flæng kan nævnes: Bertoni, Company, DAY, Hunkemöller, Saint Tropez, Skechers, Tiger of Sweden og Triumph. Er man mere til boligindretning og køkken findes butikker som Bahne og Le Creuset-butikken.

Ved at vælge Bruuns Galleri i Aarhus C får man altså det hele: Et komplet udvalg af lækre butikker, caféer, gode toiletfaciliteter og tag over hovedet – og man slipper for at skulle finde sted at parkere bilen, hvis man benytter sig af den oplagte mulighed for at tage toget lige til indgangen.