nybagt-mor

Tre simple skønhedstips til den nybagte mor

Artiklen indeholder reklamelinks

Som nybagt mor kan man nogle gange glemme sig selv. Her får du derfor tre skønhedstips, der kan give dig følelsen af luksus og selvforkælelse i hverdagen.

Som nybagt mor kan man ofte glemme sig selv lidt. Tid og overskud er ikke det, man har allermest af, og derfor bliver tiden til selvforkælelse ofte også nedprioriteret. Som nybagt mor kan det dog være meget rart at pleje sig selv lidt og sætte lidt tid af kun til sig selv.

Savner du lidt hverdagsluksus i en travl dagligdag, hvor al tid og fokus ligger på den lille nyfødte, kan du herunder få 3 gode tips til, hvordan du kan pleje dig selv i hverdagen, uden at det optager al den kostbare tid, du har med din baby.

Tag vitaminer og kosttilskud

Med en nyfødt baby i armene hele tiden, er det ikke sikkert, at du altid får god og næringsrig kost. Derfor kan det være en god idé at tage et tilskud af vitaminer og mineraler som supplement til din daglige kost. Disse kan hjælpe dig med at få alle de næringsstoffer du har brug for, så du har mere overskud i hverdagen.

Hvis du har hudproblemer eller problemer med hårtab efter graviditeten, kan det desuden være en hjælp at tage kosttilskud, der kan mindske hårtabet og forbedre din hud indefra.

Giv luksus til din hud

hudpleje

Det er de færreste nybagte mødre, der har tid til at tage turen ned til kosmetologen for den helt store luksusbehandling. Selvom mange har lyst til at give deres hud lidt ekstra pleje, er hudpleje ofte én af de ting, der bliver nedprioriteret i barselsperioden. Men faktisk behøver du hverken at tage til kosmetolog eller bruge oceaner af tid, hvis du gerne vil tilføje lidt mere luksus til din hud.

Det kendte mærke Rudolph Care har lavet en lang række af hudplejeprodukter til både ansigt og krop, der tilføjer hverdagsluksus til din hud, og som efterlader din hud blød og gennemfugtet. Produkterne fra Rudolph Care er både svanemærket og certificeret med den økologiske certificering Ecocert, der gør, at de passer godt på både dig og miljøet.

Forkæl dig selv og din hud hver dag ved at bruge en rens og ansigtscreme fra Rudolph Care. Med en simpel hudplejerutine kan du stadig give velvære til din hud i ansigtet, uden at det bliver uoverkommeligt, og uden at du behøver bruge meget tid på det.

Gå i bad om aftenen

I hverdagen er der ofte en masse praktiske ting, der skal ordnes, og når baby er vågen, skal der også sørges for den lille guldklump. Der er derfor ikke meget tid til dig selv, og medmindre du er lynhurtig til at gå i bad, kan det være svært at nå i babys vågne timer. Du kan derfor med fordel vælge at bruge tid på dig selv om aftenen, når den lille sover, og du føler, du har en smule tid og overskud til dig selv.

Tag et afslappende aftenbad inden sengetid og nyd de dyrebare minutter, hvor du kan bruge tid på at vaske hår og krop, mens den lille sover. Mange nybagte forældre og især nybagte mødre nyder godt af et afslappende bad før sengetid, hvor de har en stille stund for sig selv til vask og pleje.

Vil du gerne tilføje lidt ekstra luksus til din hud, kan du vælge at benytte Rudolph Cares bodyscrub en-to gange om ugen og smøre dig selv ind i deres lækre bodylotion efter badet. Dette kan give et ekstra strejf af velvære.