online apotek

Hvad skal du pakke i pusletasken?

Hvad skal der være i en pusletaske? Vi har samlet en liste med 11 ting, som er uundværlige at have med i pusletasken.

En pusletaske er en uundværlig følgesvend, når du er på tur ud af huset med din baby. Pusletasken indeholder nemlig alle de ting, som din baby får brug for. Du kan med fordel vælge en pusletaske med mange rum for at skabe overblik og mulighed for at organisere tingene. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal pakke i pusletasken, har vi gjort forarbejdet og sammensat en liste med 11 ting, der er gode at have med på tur.

Bleer

Ekstra bleer er nok det vigtigste i pusletasken. Selvom du lige har skiftet baby hjemmefra, er der ingen garanti for tør bagdel de næste par timer. Sørg altid for at have nok bleer med, da det aldrig er til at vide, hvornår der sker et uheld.

Ekstra tøj

Skiftetøj er ligeledes uundværligt, når man har en baby. Hvis der enten tisses ved siden af eller kommer afføring udenfor bleen, er det rart med et par rene bukser. Hvis din baby har en tendens til at gylpe meget, er ekstra hagesmække og bluser et must.

Bleposer

Hvis baby skal skiftes et sted, hvor der ikke er puslefaciliteter, er det altid godt med nogle bleposer til de beskidte bleer eller det beskidte tøj. Slå en knude om posen og gem den i pusletasken til du kommer forbi den første skraldespand.

Vådservietter

Når man er på farten, er det ikke altid muligt at få adgang til vand. Det er her vådservietter kommer ind i billedet. Udover at rengøre beskidte bagdele ved bleskift, er vådservietter perfekte til at fjerne snavs fra fingrene eller rundt om munden.

Stofbleer

Stofbleer er et ideelt all around redskab. De kan bruges til både savl, gylp, bleskift og til at tørre madrester væk fra munden. Husk altid at have en god håndfuld stofbleer med i pusletasken. Det er aldrig til at vide, hvornår man får brug for dem.

Zinksalve

Rød bagdel kan ikke undgås. Derfor er det altid vigtigt at have zinksalve eller anden salve til rød og irriteret hud med sig. Hos dit online apotek kan du finde et stort udvalg af plejeprodukter til din baby, som du i ro og mag kan klikke hjem, når din baby tager sig en lur i barnevognen.

online apotek

Ammeindlæg

Hvis du ammer, er det en god ide at pakke nogle ekstra ammeindlæg i tilfælde af, at mælken begynder at løbe fra brystet.

Legetøj

Hvis din baby er gammel nok til legetøj, kan du med fordel finde plads til en bidering, sutteklud eller yndlingsbamsen.

Sutter

Hvis din baby bruger sut, må du endelig ikke glemme sutten. Hav gerne en ekstra med i tilfælde af, at sutten falder på jorden og lander et beskidt sted.

Liggeunderlag

Det er altid rart med et rent liggeunderlag til bleskiftet, også selvom der er en puslepude til rådighed. Ved nogle pusletasker følger der et liggeunderlag med, men ellers sælger de fleste supermarkeder engangsliggeunderlag. Alternativt kan en stofble fungere som et glimrende alternativ til liggeunderlag.

Mad og drikke

Hvis din baby er stor nok til fast føde, kan du med fordel pakke en sutteflaske og små måltider og snacks i tasken.